EGO-X Sportuitlaten met klep

Bull-X heeft een speciale uitlaatlijn in het assortiment, genaamd: EGO-X. De EGO-X sportuitlaten zijn vervaardigd volgens de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen en zijn volledig met de hand vervaardigd. Voor deze uitlaten worden enkel de beste materialen, zoals T304 RVS gebruik. 

De uitlaten worden TIG-gelast en zijn allen voorzien van een klep, waarmee de uitlaat gedempt (resonated) en ongedempt (non-resonated) kan worden. Bijna alle EGO-X uitlaatsystemen zijn goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg. Dit komt doordat Bull-X een CAN-bus controler voor de kleppen heeft ontwikkeld, die voldoet aan de Europese wetgeving voor uitlaatsystemen met klep. 

De meeste EGO-X uitlaatsystemen hebben een buisdiameter van 3 inch (76mm) of 3,5 inch (89mm).

Bij het bestellen van een EGO-X rvs cat-back systeem, kun je kiezen uit diverse uitlaatsierstukken en klepbedieningen. Je kunt kiezen uit het besturen van de klep middels een schakelaar, afstandsbediening of via de rijdersprofielen van de auto (middels CAN-bus).

Een EGO-X uitlaat kan gemonteerd worden op de originele downpipe/katalysator en op een Bull-X downpipe. 

RVS Sportuitlaat met klep

De EGO-X uitlaten van Bull-X zijn vervaardigd uit hoogwaardig T304 RVS en voorzien van een vacuümgestuurde klep.

De EGO-X sportuitlaten van Bull-X zijn passend op de originele downpipe of katalysator van je auto. Hierdoor wordt dit type uitlaat ook wel een cat-back genoemd. Door de universele bouw van de RVS sportuitlaten, zijn deze passend op zeer veel model- en motorvarianten. Optioneel kunnen adapters mee besteld worden, die de uitlaat passend maken voor jouw auto.

Wanneer je een EGO-X uitlaatsysteem bestelt, ontvang je hier een EGO-X t-shirt en stickerpakket bij. Dit is niet los te bestellen.

EGO-X sportuitlaat met klep

Een EGO-X sportuitlaat met klep is beschikbaar voor

Audi
BMW
Cupra
Ford
Honda
Mercedes-Benz
Mini
Renault
Seat
Skoda
VW
Subaru

EGO-X sportuitlaat  met klep kopen?

Bestel eenvoudig jouw EGO-X uitlaatsysteemmet klep van Bull-X bij de BeNeLux distributeur 24TUNED