Bull-X Uitlaatsierstukken

De achterkant van je auto wordt mede bepaald door de looks van je uitlaatsysteem. Bull-X produceert kwalitatieve uitlaatsierstukken in diverse stijlen, maten en afwerkingen. Zo kun je kiezen uit RVS uitlaatsierstukken, Carbon Fiber uitlaatsierstukken en Titanium sierstukken. De uitlaasiserstukken van Bull-X zijn voorzien van het unieke kogelkopprincipe. Dit houdt in dat je de uitlaatsierstukken altijd recht kunt monteren. Je hebt de keuze uit ronde sierstukken, ovale sierstukken en Y-sierstukken. Alle uitlaatsierstukken zijn passend op de sportuitlaten van Bull-X of op een buisdiameter van 63,5mm of 76mm. 

Bull-X eindtips

De uitlaatsierstukken (ook wel eindtips of tail pipes genoemd) van Bull-X zijn allen vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De sierstukken maken gebruik van een RVS basis en het kogelkopprincipe voor montage.

De uitlaatsierstukken van Bull-X geven de achterkant van de auto een sportief uiterlijk. Door gebruik te maken van kwalitatieve materialen, zoals titanium, carbon fiber en RVS, kun je altijd de juiste look geven aan je auto.

Bull-X maakt niet enkel universele uitlaatsierstukken, maar heeft ook voertuigspecifieke uitlaatsierstukken.  

Bull-X uitlaatsierstukken

Overzicht Bull-X uitlaatsierstukken

Bull-X uitlaatsierstukken kopen?

Bestel eenvoudig jouw Bull-X uitlaatsierstukken in jouw gewenste diameter en afwerking bij de BeNeLux distributeur 24TUNED

Bull-X RVS uitlaatsierstukken