Bull-X Downpipes

De RVS downpipes van Bull-X zijn hoogwaardige downpipes die de originele downpipe met katalysator vervangen. De voordelen van een Bull-X downpipe zijn dat deze de uitlaatgassen bij de turbo sneller kunnen afvoeren. Dit komt door een betere flow en het gebruik van een sportkatalysator of geen katalysator (decat). Ook is de diameter in de meeste gevallen gunstiger en is de downpipe gebouwd aan de hand van flow simulaties. Hierdoor wordt een optimale doorstroming verkregen. Het uiteindelijke resultaat van het monteren van een RVS downpipe van Bull-X is dat je meer vermogen, koppel en een sportiever geluid krijgt. Een bijkomend voordeel is dat er minder warmte opgebouwd wordt bij de turbo en minder tegendruk bij het turbinewiel zal zijn, waardoor de turbo ook een langere levensduur heeft.

RVS Downpipe

De downpipes van Bull-X zijn vervaardigd uit hoogwaardig T304 RVS. De bocht na de turbo is bij de meeste downpipes van een gegoten deel RVS. Dit zorgt voor een betere doorstroming en hogere temperatuursbestendigheid.

De downpipes van Bull-X zijn passend op zowel de originele uitlaat van je auto, als op een Bull-X cat-back systeem. De downpipes worden vervaardigd op een dusdanige manier dat deze zorgen voor de beste doorstroming van de hete uitlaatgassen. Hierdoor kan de turbo sneller de uitlaatgassen afvoeren, wat resulteert in een toename van vermogen en koppel.

Bijna alle Bull-X downpipes zijn leverbaar met een 100-cels en 200-cels sportkatalysator of als decat (versie zonder katalysator).

Bull-X downpipe

Bull-X maakt passende downpipes voor

Audi
BMW
Citroën
Cupra
Ford
Honda
Hyundai
McLaren
Mercedes-Benz
Mini
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Seat
Skoda
Subaru
VW

Bull-X downpipe kopen?

Bestel eenvoudig jouw Bull-X downpipe met of zonder (decat) sportkatalysator bij de BeNeLux distributeur 24TUNED